De Post

De aangewezen feestlocatie in Tielt en omstreken.

Bar

De Post beschikt over een grote, unieke bar in groot Tielt. De halve ovalen vorm van de bar zorgt voor een gezellig en aangename sfeer.

Feest

Wij werken graag mee aan uw evenement om er een onvergetelijke ervaring van te maken. De dranken en bediening worden steeds met zorg verzorgd door De Post Events.

Vergadering

De Post beschikt over alle middelen om uw vergadering te kunnen organiseren. De Post wordt ingericht afhankelijk van de grootte van de groep.

Over onze feestzaal in Tielt

“De Post”, voormalig textielfabriek, drankenhandel & poolcafé, is pas gerenoveerd tot een feestzaal. Deze is gelegen op 500 meter van Tielt centrum en biedt plaats aan een maximum van 350 personen. We beschikken over een eigen privéparking, tuin met groot terras en een ingerichte keuken. De warm aangeklede ruimte met bar beschikt over een koel- & tapinstallatie, beamer, projectiescherm, TV schermen en klank- & lichtinstallatie. Ook is er WIFI & Telenet aanwezig.
De catering kan extern geregeld worden, maar evengoed maken wij een voorstel op maat met of zonder bediening.

Foto Feestzaal De Post Tielt

Naar De Post?

Wenst u graag meer informatie over onze feestzaal? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij zijn steeds bereid om een extra woordje uitleg te geven of om te luisteren naar uw persoonlijke wensen en ideeën. Bovendien kunt u vrijblijvend onze feestzaal komen bezichtigen. Op die manier kunt u ter plaatste zien of onze feestzaal geschikt is voor uw gepland evenement.

 

Weet u al op welke datum uw feestje of evenement zal plaatsvinden? En vraagt u zich af of onze feestzaal nog vrij is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij bekijken heel graag de mogelijkheden.

 

Nadat u onderstaand contactformulier heeft ingevuld, zullen wij er alles aan doen om uw aanvraag zo snel mogelijk te behandelen.