De Postkar

De Frietpost op wielen!

Welkom bij "De Postkar" - uw mobiele frituur voor alle gelegenheden!

Op zoek naar een unieke culinaire ervaring voor uw volgende evenement? Gevonden! Bij “De Postkar” brengen we de Frietpost met heerlijke smaak van versgebakken frietjes en snacks rechtstreeks naar uw feestlocatie. Met onze mobiele frituur, gevestigd in “De Frietpost”, rijden we uit naar allerlei gelegenheden, zoals evenementen, communies, trouwfeesten, personeelsfeesten en nog veel meer. Wie feest zegt, zegt de Postkar!

De Postkar Tielt

Mobiel

Als rijdend Erkend Friturist staat ons enthousiaste Postkarteam klaar om u en uw gasten te verwennen met ambachtelijk bereide frietjes, sappige snacks en overheerlijke sauzen. We gebruiken alleen de beste ingrediënten en zorgen ervoor dat elk gerecht met liefde wordt bereid. Of u nu op zoek bent naar een hartige traktatie tijdens een sportevenement of een feestelijke maaltijd wilt serveren op uw trouwdag, wij bieden een breed scala aan menu-opties die aan uw wensen voldoen.

Zorgeloos

Wist je dat je met de Postkar de Frietpost op Wielen krijgt, en dus ook tweemaal de winnaar van “Tieltse frituur van het Jaar”? Aan boord van de Postkar is alles aanwezig om jou te ontzorgen: van inclusief professionele keukenapparatuur tot een vriendelijk team dat snel en efficiënt werkt. U kunt zich volledig concentreren op het genieten van uw evenement, terwijl wij uw gasten verwennen met heerlijk eten.

Voor elk wat wils

Blader door onze menukaart/formules en ontdek de vele smakelijke mogelijkheden die we te bieden hebben. Van knapperige frietjes tot klassieke snacks en verrukkelijke sauzen, we hebben voor elk wat wils. Onze flexibele opties stellen u in staat om het perfecte menu samen te stellen dat past bij uw smaak en budget. Veggie of allergiëen? Vraag er ons naar! Neem vandaag nog contact met ons op om uw volgende evenement te bespreken en te ontdekken hoe "De Postkar" uw feest naar een hoger niveau kan tillen met onze diverse formules. Laat ons uw zorgen wegnemen en uw gasten trakteren op een onvergetelijke culinaire ervaring. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw feestelijke gelegenheid te laten stralen met onze mobiele frituur "De Postkar"!