Feest

De locatie is geschikt voor meerdere doeleinden. Denk maar aan: privé – en bedrijfsevenementen, borrels, recepties, vergaderingen, seminaries, productvoorstellingen, culturele events, demonstraties, workshops, tentoonstellingen, rouwmaaltijden, … Er zijn heel veel mogelijkheden!

 

Daarnaast kunt u onze zaal ook huren voor een langere periode (denk maar aan een pop-up).
Wij werken graag mee aan uw evenement om er een onvergetelijke ervaring van te maken. De dranken en bediening worden steeds met zorg verzorgd door De Post Events. De catering voor uw evenement gebeurt in eigenbeheer door De Post Events of in samenwerking met één van onze betrouwbare partners. Met andere woorden wij verzorgen een totaalconcept voor uw evenement!

 

Wanneer u een evenement organiseert bij De Post Event, kunt u gebruik maken van alle faciliteiten en meubels in het gezellig interieur. Indien u de grote feestzaal niet echt nodig heeft, is het bovendien ook mogelijk om enkel het cafégedeelte te gebruiken. Dan beschikt u over de bar, de zithoek, de keuken en de toiletten.

 

De feestzaal bevindt zich op 500 meter van het centrum van Tielt en heeft een capaciteit van maximaal 350 personen. Onze zaal is erg goed bereikbaar met de wagen (privéparking is voorzien), maar bevindt zich ook slechts op 10 minuten wandelafstand van het treinstation.